31 Ocak 2016 Pazar

SmashBox Photo Finish Foundation Primer Yorumları

Herkese merhaba!

Bu yazımda sizlere SmashBox markasının makyaj bazıyla ilgili yaşadığım deneyimleri paylaşmak istiyorum. 
Öncelikle baz renksiz, kokusu yok denecek kadar az ve yağsız yazmasına rağmen paketi ilk açtığımda yağ çıkması beni baya şaşırttı.
Yüzüme sürdüm ve 10 saniyede kurudu. Yüzüme oturdu. Ancak bir gözenek kapatma olayı gerçekleştirmedi.
Benim ilk makyaj bazı denememdi. Kıyaslama yapamıyorum ancak böyle bir ürünün hayatımda aman aman olması gerektiğini de düşünmüyorum. Zira 15 ml ürün 45 - 50 TL civarında. Ayrıca ürün cilde dost silikon içeriyor. (?)

Vaat ettikleri ise;
  • Kolojen miktarını arttırmak,
  • Cilt tonunu eşitlemek,
  • Fazla yağı emmek,
  • Cildi canlandırmak,
  • Kusursuz mat bitiş
Smash Box Makyaj Bazı
Ürünü 3 kez kullandım, şuan için pek memnun kalmadım. Rimmel London Lasting Finish fondöteninin altına uygulama yaptım. Gözenekler hala oradaydı :) 


Sevgiler... :)


SmashBox Photo Finish Foundation Primer Yorumları, SmashBox Photo Finish Foundation Primer Kullanan

29 Ocak 2016 Cuma

FLORMAR CORRECTOR PALET - Flormar Camouflage Concealer Palette - Camouflage Palette Concealer

Selamlar!

Bu yazımda sizlere Flormar Corrector Palet' inden bahsedeceğim. Öncelikle fiyatı 14,90 TL. Flormar indiriminde bu fiyata inmiş, normal fiyatı ise 27,90.


FLORMAR CORRECTOR PALET - Flormar Camouflage Concealer Palette - Camouflage Palette Concealer


Açıkçası son bir yıla kadar bir corrector olsun veya bir concealer olsun kullanma ihtiyacı duymadım. Göz altı problemim yok. Ancak yüzümde sivilce izleri var. Bu izleri kapatmak için böyle kullanışlı, uygun fiyatlı sözün özü hem cebe hem göze hitap eden bir ürün arıyordum. Flormar mağazasına gittiğimde ilk işim hangi ürünlerin indirime girmiş olduğuna bakmak oldu ve bu corrector paletine gözüm takıldı. Biraz bilgi aldıktan sonra deneyebileceğimi düşündüm ve aldım.

Nasıl?

Ürün kremsi. Beyaz rengin aydınlatıcı görevi var; göz pınarlarınıza sürebilirsiniz , bej ten rengi olan concealer olarak kullanılabilir, pembe yeşil görünümlü göz altları için. Yeşil kırmızı rengi nötrlüyor. Lila ise ciltteki sarılıkların üstesinden gelmek için palete dahil edilmiş.
Ben beyaz, ten rengi / bej ve yeşili kullandım. Beyaz göz pınarları için çok uygun, göz kapağıma da biraz taşırdım sürdüğümde ancak göz kapağım çizgi çizgi oldu. O yüzden şimdilik sadece göz pınarı çevresi için kullanacağım.
Ben bu paleti sadece yeşil renk için aldım ve iyi ki almışım. Benim için en önemli olan corrector oydu. İçinde olan fırça ile kırmızı bölgelere sürdükten sonra üzerine bb krem, fondöten vs ile geçtiğimde gerçekten lekeler azaldı.
Ten rengini de yeşil corrector, bb krem/fondötenden sonra üzerine tam olarak kapanması için çok az sürdüm ve benim için iyi bir kapatıcılık sağladı. Ancak %100 kapatıcılık yok. 

Sonuç

Fiyatına göre gayet başarılı bir ürün. Ayrıca pratik bir kullanımı var.

Sevgiler :)


FLORMAR CORRECTOR PALET - Flormar Camouflage Concealer Palette - Camouflage Palette Concealer

27 Ocak 2016 Çarşamba

Note 27 Mulberry - Note 35 Maroon - Note 11 Rose Shell

MERHABA! 

Kış aylarının en soğuk dönemlerini yaşıyoruz. Havalar inanılmaz soğuk, daha da soğuyacak gibi gözüküyor ama neyse ki bugün İzmir'de güneş kendini biraz olsun gösterdi. Bu yazımda Note Cosmetics' in ojelerinden bahsetmek istiyorum.
Geçen sene Mystic Purple' ı almam ile Note ile tanıştım. Açıkçası ilk aldığım günden beri benim kurtarıcı ojelerimden biri oldu. Sürdükten sonra hemen kuruması ve tek kat sürdüğümde yeterli olduğu için çok sevdim bu markanın ojelerini. Geçen gün Rossmann' a gittiğimde 3 al 2 öde kampanyasının olduğunu görünce beğendiğim renkleri seçtim ve bu başarılı ojeleri hemen aldım.



Renkler kışa uygun aynı zamanda yazında gider her şekilde :) Benim bu markanın ojelerinden deneyimim çok olumlu, 3 tanesini 6 TL' ye almak gerçekten uygun. Ayrıca tırnaklarda sarartma yapmıyor, kolay çıkıyor, tek kat yeterli (eğer acil çıkacaksanız tabi, zira 2 kat süper duruyor), fiyat uygun. Daha n'olsun? Sürüldükten sonra da parlaklığı iyi ve bir günde asla tırnaktan çıkmıyor. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Herkese mutlu günler diler, okuduğunuz için teşekkür ederim! :)
Sevgiler...


Note 27 Mulberry - Note 35 Maroon  - Note 11 Rose Shell - Note Oje Kullanan

London Look TR - Uluslararası Rimmel London Look - Watsons Türkiye - Rimmel - #LondonLookTR


Herkese merhaba!

Watsons Türkiye ve Rimmel' in iş birliği ile gerçekleşen bu güzel yarışmaya ben de katıldım. Umarım videomu beğenirsiniz. YouTube kanalım için hazırladığım ilk videoda bu olmuş oldu :) Beğen butonuna ve kanalıma abone olmayı lütfen unutmayın. Videomu izlemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz!
Sevgiler :)
Herkese bol şans!!







Rita Ora ile Uluslararası #LondonLookTR - Watsons Türkiye - Uluslararası Rimmel London Look Yarışması

24 Ocak 2016 Pazar

Essence all about matt! - Essence yağ kontrol kağıdı

Herkese selamlar! :)

Bu yazımda sizlere Essence' in yağ kontrol kağıdından bahsedeceğim. 2015' te bitirdiğim bir ürün de bu. Ürün yüzde oluşan fazla yağı emiyor. Parlak görüntüyü azaltıyor. Makyaj yapılsa da yapılmasa da kullanılabilecek bir ürün. Gün içinde pudra ile makyajı tazelemek yerine bu ürün hem daha pratik hem de daha sağlıklı. Bildiğiniz gibi fazla pudra uygulamak hem cildimizin daha çok yorulmasına hem de gözeneklerimizin tıkanıp nefes alamamasına sebep olur. Eğer bunları istemiyorsak bu tarz ürünler birebir.
ESSENCE ALL ABOUT MATT - ESSENCE YAĞ KONTROL KAĞIDI
Yanınızda da çok rahat taşıyabiliyorsunuz; bir pudra taşımaktan kesinlikle daha rahat. Ciltte oluşan yağı da çok başarılı bir şekilde alıyor. Ancak uzun süreli bir matlık sağlamıyor.

Fiyat?

Ürün Gratis, Watsons ve Rossmann' da bulunabilir. Fiyatı ise 8 - 9 TL civarı idi. Fiyat/performans olarak başarılı bir ürün.

Sevgiler... 

23 Ocak 2016 Cumartesi

NYX SOFT MATTE - STOCKHOLM - MONTE CARLO - NYX SOFT MATTE LIP CREAM

NYX AŞIKLARI - COME ON!!!!!!!!!!!!! 

''Nyx candır gerisi heyecandır.''  mottosuyla başlıyorum yazıma sevgili arkadaşlar. NYX ne güzel bir markadır ki ürünler bu kadar sofistike olabilir heralde. Bende marka izlenimi nedense böyle Amerika'da fiyatlarının da bir hayli uygun olmasına rağmen gözümde çok kaliteli bir yere sahip. (Türkiye' de de aşağı yukarı aynı denilebilir.) Nedeni ise hem hayvan testi yapmıyor hem de ürünler fiyat/performans olarak süper.

Tüm kozmetik markalarının mat ruj çıkardığı şu dönemde NYX bunu çoktan yapmış ve bu güzel mi güzel, mat mı mat ve kurabiye kokan soft matte rujlarını çıkarmıştı. Evet bu güzel kokunun benim için tabiri kurabiye :)

NYX MONTE CARLO - STOCKHOLM 

Eğer yumuşacık ve günlük kullanıma uygun mat rujlar arıyorsanız ve NYX' in soft matte rujları ile de karşılaştıysanız düşünmeden alın. NYX için fazla söze gerek yok. Seviyorum kendilerini :)

NYX STOCKHOLM

NYX MONTE CARLO
Duruşları böyle kalıcılıkları ise aman aman değil gün içinde yenilemeniz gerekiyor ancak sürümü çok kolay. Ayrıca dudağı kurutmuyor. 

Sevgiler... :) Bol mat rujlu günler dilerim :)

L'oréal Skin Perfection - Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

M E R H A B A! 

Bu yazımda sizlere L'oréal'in cilt kusursuzlaştırıcı serisinden günlük nemlendiricisinden bahsedeceğim. 2014 yılında ve 2015 yılında her zaman elimin altında olan bu krem çok yumuşak bir dokuya sahip aynı zamanda muhteşem bir kokusu var. Bu krem üçüncü satın alışımdı. Herhangi bir problem yaşamadım. Cilt yapım karma - yağlıya dönük, zaman zaman sivilcelenebiliyor ve sivilce izlerine de sahip. 

L'oréal Cilt Kusursuzlaştırıcı Günlük Nemlendirici

Bu kremi neden aldım?

İlk çıktığında bangır bangır tanıtımı yapılan bu ürünü es geçmek neredeyse imkansızdı ve vaat ettikleri hepimizin gönülden isteği sonuçlar.

Peki bunlar nelerdi?

  • Cildi kusursuz görünüme kavuşturmak.
  • Cilt kalitesini arttırmak.
  • Gözenekleri sıkılaştırmak.
  • Ton farklılıklarını yok etmek.
  • İpeksi cilt dokusu yaratmak.
  • 24 saat nemlendirme.
Wooow! Hepsi kulağa çok hoş geliyor. Ben hangilerini elde ettim?
  • Güzel bir nemlendirme hissi.
  • Işıltılı bir cilt.
  • Yorgunluk hissini azaltma. 
  • Cilt rahatlaması.
Yani ton farklılıklarını ve gözenek sıkılaşma hissini yaşamadım ve açıkçası kendi gözümle fark edebildiğim bir mükemmeliyet hissi de yaşamadım. 

Sitesini ziyaret etmek isterseniz;

http://skinperfection.lorealparis.com.tr/

Yine alır mıyım?

Olabilir ama şuan için hayır çünkü uzun süredir kullandığım bir kremdi. Herhangi olumsuz bir deneyim yaşamadım. Günlük uygun fiyatlı nemlendiriciler arasına girebilir bana göre.
Ama biraz daha doğal içerikli nemlendiriciler ile yoluma devam edeceğim gibi gözüküyor.

Sevgiler... :)

Tonikler - Temizleme Suyu

Bonjour à tous! 

Herkese merhaba arkadaşlar :)
Bu yazımda sizlere 2015 yılında bitirdiğim 2 si tonik ve 1 tanesi temizleme suyu olan üç üründen bahsedeceğim.
İlk olarak Synergen Akneli ve sivilceli ciltler için olan yağsız formüllü temizleme toniğinden başlayayım. Rossmann' dan aldım, fiyatı 9 TL civarıydı. Yapısı sert ve kokusu alkollü gibi kokuyor ancak çok ağır bir koku değil. Bir daha alır mıyım bilmiyorum. Şuan için düşünmüyorum. Hafif yapılı ancak, kuru ciltler için uygun değil. Kızarıklık oluşturabilir.

Evet ikinci tonik L'oréal Cilt Düzgünleştiri Kadifemsi Toniği. Bu ürünü ilk aldığımda memnun kalmadım. Yapısı çok yağlı olduğu için cildime çok uygun olmadığını düşündüm ve kullanmaya ara verdim. Daha sonra sonbahar aylarında bitirmek için tekrar kullanmaya başladım ve sonuç beni mutlu etti. Çünkü cildimi canlandırdı ve sağlıklı bir görünüm verdi. Yapısı yumuşacık ve kokusu çok güzel. Sonbahar ve kış ayları için bence nemlendirme acısından çooook uygun bir ürün. Ancak göz çevreme uyguladığımda yanma yaptı zaten göz çevresi çok hassas bir bölge olduğu için kesinlikle tavsiye etmiyorum. İrritasyona sebep olabilir.
Üçünçüsü ise Garnier Saf & Temiz Makyaj Temizleme Suyu. Bu ürün fena değil aman aman bir temizleme sağlamıyor ama makyajın kabasını alan ürünlerden. Bana göre illa olması gereken bir ürün değil. Herhangi bir kızarıklık veya kötü bir etki yapmadı. Ferahlatıcı etkisi var.

Evet arkadaşlar benim yorumlarım böyle. Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda bu ürünlerden kullanan varsa yorum yazabilir :)

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Sevgiler... 


17 Ocak 2016 Pazar

Eylülün Makyajı - Nyx Mat Ruj - Nyx Stockholm - Mat Ruj

Pastel Day Long Lip Color Kissproof - 18 numara

Herkese merhaba!

Yağmurlu bir İzmir günündeyiz. Kış kendini iyice hissettiriyor. Ben de bugün için canlı bir renge sahip Pastelin mat kırmızı rujunu seçiyorum incelemek için :)

Evet hadi başlayalım!




Lip Gloss formunda bir mat ruj, uygulaması çok rahat. Dudak kalemi olmadan rahatça kullanılabiliyor. Rengi dıştan bakıldığında kırmızı rengi verecek gibi durmuyor ancak sürdükten sonra mat kırmızı ruja dönüşüyor. Mat kırmızı rujları sevenler için ideal bir seçim. Fiyat/Performans olarak çok başarılı. Numarası 18. Gratis ve Watsonslarda rahatça bulunabilir.

Duruşu ise şöyle;





Evet arkadaşlar duruşu böyle. Ben dudağımın orta bölümüne The Balm paletinde bulunan Metal-ica farından sürdüm biraz daha dolgun bir görünüm oluştu. Ve bu fotoğrafları youtube kanalım için çektiğim videomdan aldım. Kanalıma ulaşmak için;

https://youtu.be/ri8inMLRinA


Okuduğunuz için çok teşekkürler :)


Sevgiler...

14 Ocak 2016 Perşembe

EOS AŞKINA!

Merhabalar!

Lip balm dünyasını kasıp kavuran, lip balm dendiğinde akla ilk gelenlerden olan Eos lip balmlardan elimde olanlar ilgili bir yazı oluşturmak istedim. Naçizane yorumlar yapacağım bu küçük renkli ve mutluluk saçan lip balmlar ile ilgili yazıyı keyifle okumanızı dilerim :)


EOS EOS EOS!!!! :)


Sağdan sola olarak ilki Lemon Drop gerçek bir limon kokusuna sahip aynı zamanda güneş korumasına sahip. Güneşli günler için ideal :)
İkincisi ise Pomegranate Raspberry benim en sık kullandığım, sanırım ilk onu aldığım için.
Üçüncüsü HoneySuckle HoneyDew ben bunda elma kokusu ve tadı alıyorum.
Dördüncü olan Vanilla Mint, vanilyadan daha çok nane aroması hakim. Dolgunlaştırıcı bir etkisi var gibi hissediyorsunuz ilk sürüşte ama bu tamamen benim fikrim ürünün böyle bir iddiası yok :)
Sonuncu Blackberry Nectar, evet sadece rengi için aldım ve böğürtleni çok sevmeme rağmen bu lip balmda öyle keskin bir böğürtlen aroması ve kokusu yok. Daha büyük umutlar ile almıştım ama malesef umduğumu bulamadım :) Kötü mü hayır ancak ''wooww'' da değil. :)



Gelelim yorumlarıma :)
Herkes nemlendirme konusunda çok güçlü olduklarını söylüyor. İnanılmaz bir nemlendirme özelliği yok ancak kötü de sayılmazlar. Ben ilk kullanım deneyimimi geçen yaz Los Angeles' ta olduğum süre zarfında gerçekleştirdim. Sıcaklık ; sabah 12den sonra kavurucu bir sıcak ve akşam 9 dan sonra bildiğiniz soğuk bir havada en çok sürdüğüm pembe olanıydı. Beni çok iyi idare etti ancak sürekli tazeledim. Dudaklarım çok kuruduğu anlarda onarma görevini başarı ile gerçekleştirdi. Yapısı yağlı değil, sürdüğünüzde aman aman bir parlaklık yok. Renkleri ise yok gibi zaten beyaz bir yapıya sahipler. Ayrıca hafif şekerli bir tat bırakıyorlar.

Bu ürünlere nasıl ulaştım? Fiyatlar gerçekten pahalı mı?

Eos şuan için Drug Store ürünlerinin satıldığı kolaylıkla ulaşabildiğimiz Gratis veya Watsons' ta yok!
Nedenini anlamadığım bir şekilde Eos Türkiye'de pahalı. Ben Los Angeles' ta çok yaygın olan ve fiyat aralığı da çok uygun bir süpermarket olan Walmart ve Target' tan bu lip balmları 2 - 3 dolar arası fiyatlara aldım ve reyonlara ilk gittiğimde çok fazla şaşırdım doğal olarak zira Türkiye' de 30 TL civarı fiyatlar veriliyor. Tamam marka adı olarak çok bilinen bir marka ancak bu kadar pahalı olmasına çok gerek olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar. Bu güzel, renkli, tatlı şeylere daha rahat ulaşmak varken! :)

Dekor olarak bile çok hoş duruyor, açıkcası diğer lip balmlar bitmeden bunları şuan için çok kullanmıyorum. Öyle durabilirler sadece :)



Bu arada birçok marka da Eos' tan ilham alarak çok benzer tasarımda ürünler çıkardılar Flormar ve Balmi gibi daha da vardır diye düşünüyorum. Ama yine de Eos candır diyorum. Seviyorum kendilerini :)

Ayrıca sitesini incelemek isterseniz;

http://evolutionofsmooth.com/

Sizlere de okuduğunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler..... :)


13 Ocak 2016 Çarşamba

Derinmor Alışverişim - 2

Herkese kocaman bir merhaba! :)

Sizlere 2. kez alışveriş yaptığım çok tatlı bir site olan Derinmor 'dan aldığım ürünler ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım bu yazımda. Önceki Derinmor alışveriş yazımda dediğim gibi ilgi ve müşteri memnuniyetini çok önemseyen bir site kendileri.

Alışveriş konusunda kesinlikle ve tereddütsüz tavsiye ediyorum :)

Hadi başlayalım!

2 ürün aldım ve ikisi de makyaj üzerine. Konu makyaj olsun bizim olsun diyorum :) İyi okumalar dilerim!


İlk olarak;
Evet bu kutuda Smash Box markasının en beğenilen ürünleri var. Fiyatı 84,55
Gelelim içeriğine :)

SMASH BOX BEST SELLERS C273



Kutunun içinde ürünler siyah kağıda sarılı çıkıyor

İlk üründen başlayalım


Makyaj Bazı - Primer

Evet bu küçük neredeyse deneme boyu diyebileyeceğimiz minik bazımızın vaad ettikleri fondöten veya renkli nemlendiricimiz için mükemmel bir baz oluşturacağı. Aynı zamanda şeffaf bir yapısı var ve tek başına da kullanılabileceği yazıyor. Bu arada üretim yeri Amerika yazıyor.



FULL EXPOSURE MASCARA
İkinci ürün;
Bu ürün ise çok hafif yapılı bir maskara. Günlük kullanım için gayet uygun. Kirpiklerine inanılmaz bir yoğunluk vermiyor ancak maskaralar zaman geçtikçe yoğunlaşıyor bu yüzden bir süre sonra daha dolgun bir görünüm verebilir. Ürün Kanada' da üretilmiş.




BE LEGENDARY LIP GLOSS
Üçüncü ürün ise bir lip gloss. Yapısı parlak ve nude tonlarda. Günlük makyaj için güzel bir yardımcı olabilir. Üretim yeri İtalya.

          



PHOTO OP EYE SHADOW TRIO
Son olarak yine günlük mayaj için mükemmel 3lü far çıkıyor Smash Box'tan. Renkler baz, kris bölgesi ve gölgelendirme için çok uygun. Süper 3lü diyebiliriz :) Üretim yeri Amerika.
Evet Smash Box böyle sevgili okuyucular :) Ürünler çantaya at çık havasında yani taşıması çok kolay çünkü hepsi küçük boyutlarda üretilmiş.


L'ORÉAL' DEN ...




Derinmor'dan Smashbox ' un yanında birde L'ORÉAL 'den Collection Exlusive by Blake rujunu almış bulunmaktayım. 

Tek kelime ile M U H T E Ş E M!!!
Neden?
1. Mat (gerçekten mat) 
2. Kalıcı
3. Kullanımı çok kolay
4. Gün içinde tekrar tekrar tazelemek çok kolay 
5. Kurutmuyor 
6. Daha nolsun :)


Evet arkadaşlar fiyatı ise 23,45 Derinmor'da.

Siteye şu adresten ulaşabilirsiniz; 


Son olarak ilk Derinmor alışveriş yazımdaki yorumlarımı dikkate alınarak çok özenli bir kargolama ve teslimat yapıldı. Çok teşekkür ediyorum ilgileri için. 

Sizlere de okuduğunuz için çok teşekkür ederim sevgili arkadaşlar :)


Sevgiyle kalın :)