27 Şubat 2016 Cumartesi

Rimmel Lasting Finish Fondöten - 25HR 100 IVORY

Herkese kocaman bir MERHABA!!!

Bugün sizlere Rimmel London Lasting Finish Fondöten ile ilgili olan deneyimlerimden bahsedeceğim. Bunları maddeleştirmek istiyorum. Öncelikle;



  • Kapatıcılık

Sıradan bir BB veya CC kreme göre güzel ancak bir maske etkisi yok. Tüm kusurları kapatmıyor. Yani %100 kapatıcılık yok. Tamamen bir kapatıcılığa ulaşmak için ek ürünler kullanmanız gerek eğer sorunlu bir cilde sahipseniz. Corrector paletleri cilt kusurlarınız için size yardımcı olacaktır.

  • Fiyat

17 - 20 TL arası indirim dönemlerine göre değişmekte.

  • Mat mı saten bitişli mi ?
 Benim için mata yakın bir bitişe sahip. Işıl ışıl parlama vermiyor cilde.

  • Yapısı
Açıkçası ürün yapış yapış bir his veriyor ve ciltten temizlemesi biraz zor nedense ciltten zor çıkıyor.

Benim için bu ürün asla hayatımın fondöteni olamaz ancak şimdilik ara sıra kullanacağım gibi gözüküyor zira daha ürün yeni sayılır. Günlük olarak bu kadar zor temizlenen bir ürün tercih etmem. :)

Rimmel Lasting Finish Fondöten - 25HR 100 IVORY
Yine de fiyatına göre fena sayılmayan bir fondöten ama akneli ve sorunlu ciltler için bana göre uygun değil.

Okuduğunuz için çoooook teşekkür ederim, umarım faydalı olmuştur.
Youtube kanalıma göz atmayı ve abone olmayı unutmayın!
Kanalım;

CC: Kanalımda Akneli ciltler için makyaj videomda bu fondöteni kullandım. :)







rimmel lasting finish fondöten, rimmel, rimmel fondöten, akneli cilt makyajı, watsons, fondöten öneri, uygun fiyatlı fondöten, sivilce izleri nasıl kapatılır, corrector paleti

Rival de Loop Anti Shine Paper - Matlaştırıcı Ürün

Herkese yağmurlu bir İzmir gecesinden merhaba!


Bahara girmeye sayılı günler kala hava yağmur taneleriyle karşılıyor baharı. Ben ise bunu bir fırsat bilip sizlere yağlı ciltler için matlaştırıcı bir üründen bahsetmek istiyorum.

Önceki yazılarımdan birinde Essence markasının matlaştırıcı kağıtlarından bahsetmiştim dilerseniz okuyabilirsiniz;

http://eylulunmakyaji.blogspot.com.tr/2016/01/essence-all-about-matt-essence-yag.html


Şimdi ise daha uygun fiyatlı olan ve birebir aynı işlevi gören bu ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum.


Rival de Loop Anti Shine Paper - Matlaştırıcı Ürün 
Ürün 4-5 TL arasında ve Rossmann' larda satılıyor.

Görevi ise;

Cildi matlaştırmak yani gün içinde yağlanan t bölgesindeki fazla yağı pudra kullanmadan yok etmek. Görevini ise başarı ile yerine getiriyor. :)

Fiyat/performans olarak süper nitekim bu tarz kağıtlar 12 - 15 TL' ye bile satılabiliyor. Çantada taşıması çok rahat. Mendil gibi rahatça taşıyabilirsiniz.
Cildinizde makyaj olsun olmasın bu ürün her şekilde kullanılabilir. Pudra ile cildi nefessiz bırakmaktansa böyle ürünler daha sağlıklı :)




Okuduğunuz için teşekkürler!
Youtube kanalıma göz atmayı ve abone olmayı unutmayın!
Kanalım;




Rival de Loop Anti Shine Paper - Matlaştırıcı Ürün  - Akneli cilt ürünleri - yağlı cilt öneri

24 Şubat 2016 Çarşamba

Betty Boop Kalem Ruj - Betty Boop Nude Kalem Ruj 09 INFINITY

Merhaba! 

Bugün sizlere fiyat/performans olarak çok başarılı bulduğum bir kalem rujdan bahsetmek istiyorum.
Ürün bu;


BETTY BOOP KALEM RUJ


Rengi nude tonlarda. Yapısı lip gloos havasında, hafif yapışkan, parlak ve kalıcılığı üründen beklenmeyecek kadar güzel :) Haaa bir de kalemtraşa gerek kalmadan açılıyor!
''swatch'' ı yani renk örneği ise şu şekilde;

BETTY BOOP KALEM RUJ 09 SWATCH


Renk vermesi çok fazla değil ancak durum şu ki çok kolay bir şekilde gün içinde tazeleyebilirsiniz. Ürün Gratis'lerde 9 TL civarında satılıyor ayrıca pembe, kırmızı vs. renkleri de mevcut. Ama ben nude ruj takıntılı olduğumdan farklı ve uygun fiyatlı olduğunu gördüğüm için kaçırmak istemedim ve aldım.

Keyifli günler dilerim :)

Beni Youtube' da takip etmeyi unutmayın!

https://www.youtube.com/watch?v=Po-fAuLPYSI

Betty Boop Kalem Ruj - Betty Boop Nude Kalem Ruj 09 INFINITY

6 Şubat 2016 Cumartesi

NYX MOCHA ALLIK - NYX MOCHA POWDER BLUSH

Herkese merhaba!

Sizlere çok severek kullandığım Nyx markasının tatlı mı talı şirin mi şirin bu güzel allıklarından bahsedeceğim bu yazımda arkadaşlar. :)
NYX aşkı başkadır...

Ben bu markayı inanılmaz seviyorum. Ürünler hem çok kaliteli hem de fiyatları performanslarına göre MUHTEŞEM.

love you NYX...

NYX MOCHA ALLIK

NYX MOCHA ALLIK
Bende bulunan rengi bu veeee inanılmaz güzel veeee günlük kullanıma çok uygun. Fırçanızla hafifçe aldığınızda yanaklarınıza sürdüğünüzde çok doğal ve sağlıklı bir görünüme kavuşuyor yüzünüz :)


NYX MOCHA ALLIK

Fazla söze gerek yok sanırım ve ben bu allığı geçen yaz Amerika'ya gittiğimde 6 dolar gibi bir fiyata aldım. Nyx Morhipo sitesinde ve Boyner mağazalarında bulunuyor. Veee muhteşem bir haber olan Nyx mağazalarının Türkiye' de açılacağını duydum ancak doğru mudur şuan için bilmiyorum.

Herkese güzel günler dilerim :)




5 Şubat 2016 Cuma

Aliexpress Alışveriş Yorumları

Herkese merhaba!

Bu yazımda sizlere son zamanlarda oldukça popüler olan Aliexpress sitesinden  yaptığım alışveriş ile ilgili olan deneyimlerimi paylaşmak istiyorum :)
İlk olarak bu siteyi duyduğumda tam olarak ne satıldığını bile anlamadım hatta kesinlikle güvenilmez ve sitede bulunan ürünlerin aslında olmadığını hepsi bir kandırmaca, bu kadar ucuz olur mu yaaa?!! falan diye kendi kendime bir çok komplo teorisi ürettiğim doğrudur.

Hemen internetten araştırmaya koyuldum. Site ingilizce, ürünler daha çok Çin tabanlı, Sinagapur gibi başka Asya ülkelerinden de satıcıların olduğu bir site.

Site sistemi ise;

1. Ürün seçme; burada dikkat edilecek durum bir ürün 3 ayrı satıcıdan satılabiliyor. Yapmanız gereken hem en ucuzunu bulmak hem de satıcının başarı seviyesini ve satın alan kişilerin yorumlarını yani geri dönüşleri incelemek.
2. Ödeme; ben bunu kredi kartımdan sanal karta limit yükleyerek yapıyorum. Paypal ile de ödeme yapabilirsiniz kredi kartınızla da.
3. Bekleme süreci; ödemeyi yaptınız bundan sonra site satıcıya belli bir zaman kısıtlaması koyuyor. Örneğin satıcı ürünü elinize ulaştırmak için 60 güne sahip. Ödemeyi yapıp, ürün elinize gelmediyse şikayette bulunabilirsiniz.
4. Ürün onaylama; ödeme yaptıktan sonra sipariş bölümünüzde ürün onaylama butonu bulunuyor. Bu butona ürün elinize ulaşmadan asla tıklamamanız gerekiyor. Yoksa ödemeniz satıcıya aktarılır. (ilk ödemede paranız sitenin havuz hesabına gidiyor)
5. Ürün takibini hem Aliexpress sitesinden hem de Ptt Kargo'nun uluslararası gönderi bölümünden yapabilirsiniz.

Mantık Gittigidiyor ile aynı çalışıyor. Teknolojik ürünlerden giyime çeşitli bir ürün yelpazesi var. Ben geçen sene bir çanta aldım ve 2 ay gibi bir sürede ulaştı. Ürün Ptt Kargo ile geldi.

Benim Aliexpress alışverişim olumlu sonuçlandı ve aldığım çanta da fiyatına göre çok çok iyiydi. (30TL)

Şimdi Real Techniques markasının 2015te çıkardığı Bold Metals Collection' ının birebir aynısını sipariş ettim. 7 parça fırça 30 Tl tuttu. Onlar geldiğinde de yorumlarıma sizlerle paylaşağım.


Site; http://tr.aliexpress.com/


Aldığım çanta ise böyle ve bir senedir beğenerek severek rahatça kullanıyorum :)


Aliexpress alışverişi
Aliexpress alışverişi
Aliexpress alışverişi

Rival de Loop göz maskesi - Augen Maske

Rival de Loop göz maskesi
Herkese selamlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu yazımda sizlere bu göz maskesinden bahsedeceğim. Ürün bir Rossmann ürünü ve sadece Rossmann' da bulabileceğiniz bir marka.

Nedir, ne işe yarar ?

Kırışmaya en çok meyilli olan göz bölgesini nemlendireceğini vaat ediyor. İçinde Omega 3 ve Hyalorik asit varmış. Ayrıca soya ve üzüm çekirdeği de var :) Hassas ciltler için de uygun olduğu yazıyor...


Benim yorumlarım ise şöyle ;

Göz çevreme sürdüm 10 dk gibi bir süre beklettim ancak sürdüğümde yanma hissi yaşadım. Açıkçası bir daha kullanır mıyım bilmiyorum aman aman bir nemlendirme hissi de yaşamadım. Ancak daha sadece 1 bölümünü kullandım. Ürün bir normal maskenin 4 parçaya bölünmüş şekli olarak satılıyor. Fiyatı 2,5 TL civarı. Haftada bir yada iki kez uygulayabilirsiniz. Benim cildim hassas ve ürün hassas ciltler için üretilmiş. Açıkçası çok fazla gerekli bir ürün olduğunu düşünmüyorum.

Sevgiler... :)