4 Nisan 2016 Pazartesi

Davidoff Cool Water Erkek Parfümü - Parfüm Önerileri

Herkese bahar kokulu bir merhaba :)
Bahara girdiğimiz şu günlerde sizler için erkek arkadaşımın kullanıp bir anda bitirdiği güzel mi güzel maskülen mi maskülen hafif mi hafif ama bir o kadar iddialı bir parfümden bahsedeceğim :)

Şekil a.1 :)
Davidoff Cool Water Erkek Parfümü
İlk olarak parfümümüzün biraz kişilik özelliklerinden bahsedeyim;

Üst notalar (tepe notası) ; lavanta, kişniş, nane, biberiye, portakal çiçeği - ilk 5 dakikada aldığımız koku
Orta notalar; yasemin, oakmoss(meşe likeni), sardunya, sandal ağacı - parfüm sıkıldıktan sonra 25 dakika sonra aldığımız koku
Alt notalar; Musk, amber, sandal ağacı, sedir ağacı - parfümün 2 veya 3 gün sonra size ben hala buradayım dediği koku notası :)

♥♥♥



Bu bilgilerden sonra gelelim yorumlarıma.. Erkek arkadaşımın teni esmer ve böylesine hafif ve uçuş uçuş kokuların kalması biraz zor ancak bu parfüm hafif olmasına rağmen kalıcılığı çok güzel oturdu. Bunun yanı sıra kokusu taklit edilebilecek cinsten değil. Sıradan bir koku demek çok büyük haksızlık olur. Edt olmasına rağmen kalıcılığı bence 10 üzerinden 10 alır.

Yaz parfümü kategorisine açık ara girebilecek parfümlerden biri. İsminden de belli olduğu gibi Cool Water gerçekten ''cool'' bir parfüm. :) 


Hazır bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde aklınızda herhangi bir hediye alma düşüncesi varsa tavsiyelerimi sizlere sunarım


Ve gelelim fiyata..

Ben bu parfümü Amsterdam Airport Schiphol Duty Free' den 15 Euro civarına almıştım. Türkiye' de bu fiyatın altında bazı internet sitelerinde karşılaşabilirsiniz. Örneğin www.hepsiburada.com gibi. Fiyatını gayet hakeden bir parfüm :)


Herhangi bir sorunuz varsa aşağıya bırakmayı unutmayın!

Ayrıca Youtube kanalıma da bir göz atın :) 

https://www.youtube.com/makeupofeylul

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim, sevgiler ♥♥♥



Davidoff Cool Water Erkek Parfümü, parfüm notaları, parfüm öneri, davidoff parfüm, davidoff cool water erkek içeriği, davidoff cool water erkek kullanan, parfüm öneri, davidoff water parfüm nasıl, davidoff water parfüm kalıcı mı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder