23 Aralık 2015 Çarşamba

The Body Shop Alışverişim

Herkese kocaman bir merhaba!!! :)


2015' in sonlarına doğru alışveriş sitelerine bir yenisi daha eklendi ve hepimizin çok sevdiği The Body Shop Türkiye'de online alışveriş sitesini açtı.

http://www.thebodyshop.com.tr/

Site tasarımı çok güzel, bana sıcak ve güvenilir geldi. The Body Shop' un güvenirliği pek tabii olarak tartışılmaz ancak yeni açılan siteler için sitenin tasarımının çok önemli olduğunu düşünüyorum marka ne olursa olsun.

İndirimler indirimler üzerine yapıldı. İlk açıldığında %20 lik bir indirim hakkı kazandım ancak nedenini anlamadığım şekilde hata aldım kodu girdiğimde. Ürünler muhteşem, indirimler çok cazip :)

Açıldığından beri her hafta bir indirim yaptı veee ben de en sonunda ihtiyaçlarımı belirledim ve ürünlerimi sepete attım :)

Benim cildim hassas ve karma bir cilt, tamamen yağlı değil ancak bazen bölgesel yağlanmalar oluşabiliyor ayrıca dönemsel sivilceler ve sivilce izlerim var. Çok sevdiğim youtuber Gökçe'nin kanalında bahsettiği bir ürünle başladım çay ağacı serisine.

Kanalına ulaşmak için
https://www.youtube.com/user/gokceslife 





Leke giderici gece losyonu

Çay ağacı özlü leke giderici losyonu alalı 1 hafta oluyor. Şuan için leke giderilmesi konusunda bir ilerleme yok ancak cildim losyondan kesinlikle rahatsız olmadı ve cildimi hiç yağlandırmadı.

Bunun üzerine bende bu seriden devam etmek istediğim için biten tonik ve yüz yıkama jelimi yine bu seriden tamamlamak istedim. 

Alacak olanlar şuna dikkat etmeli tonik pudralı ve kullanmadan önce çalkalamanız gerekiyor daha da önemlisi çok hassas ciltler için uygun değildir yazısı var. Kuru ciltler için kesinlikle uygun değil bana göre. Kokusu çok keskin hafif ilacımsı ama nedense bu koku benim ürüne karşı olan güvenimi arttırdı.
Tonik

                                         
Diğer ürün ise temizleme jeli, hassas ciltler için bir uyarıda bulunulmamış ancak yine de çok kuru ve hassas ciltler için uygun olmayabilir.
Temizleme Jeli

Son ürünüm bu küçük muhteşem duş jeli kokusu bana yazı hatırlattı, çok güzel kokuyor. :)
Wild Argan Oil Duş Jeli 



Gece losyonu dışında aldığım ürünleri henüz deneyimlemedim ancak memnun kalacağımı ümit ediyorum. The Body Shop sitesinde çay ağacı ürünleri hızla tükeniyor ve son olarak tamamen bitkisel olmadıklarını rafta kalabilmeleri için bir miktar koruyucu içerdiklerini söylemek istiyorum bunu mağazada satış görevlisinden öğrendim.

Kargolama ve teslimat ile ilgili bir problem yaşamadım. Koruyucu paketler ile yollanmıştı ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. :)

Herkese çok teşekkür ederim, umarım ürünler ile ilgili yardımcı olabilmişimdir. :))


Sevgiler, mutlu yıllar ! :)












Derinmor Alışverişim

Herkese merhaba! :)


5 yıldır online alışveriş sitelerini kullanan ve herkes gibi olumlu ve olumsuz deneyimleri olan biriyim. Sizlere daha önce hiç ismini duymadığım yeni keşfettiğim bir siteden bahsetmek istiyorum.

İsmi http: //www.derinmor.com. Aradığım ürünleri buldum, sepete attım, hoşgeldin indirimi ve yılbaşına özel indirimi ile toplamda %30 luk bir indirim sahibi oldum :)

Magic form'un kendi sitesinde bir tanesi 75 tl olan bir ürünü indirimler sayesinde 2 tanesini 115 tl civarı bir fiyata aldım. Bence çok çok uygun. Bunun yanı sıra siparişimi 18 Aralık günü verdim ve 23 Aralık'ta bana Aras Kargo ile ulaştı.

Sözün özü güvenilir bir site ancak bana olumsuz gelen tek yanı paketleme çok dikkatli yapılmamıştı.
Bunun dışında herşey çok güzel, doğru beden ve doğru ürünler.

Site, google' da reklamını çok yapmıyor ve yine site ile ilgili pek fazla yorum bulamadım internet üzerinde ancak size gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Herkese iyi alışverişler! Mutlu yıllar :)))

Yeni yıl hepimize şans ve iyilik getirsin !!!