21 Temmuz 2016 Perşembe

BEAUTY JOINT ALIŞVERİŞİM - Milani Matte Lipstick - L.A. Girl Pro Concealer

Herkese uzun bir zamandan sonra merhaba!

Youtube kanalı açtığımdan beri blog yazmayı biraz ertelemiştim. Ancak sizlere son dönemde bir yurtdışı kozmetik alışveriş sitesi olan beautyjoint.com' dan bahsetmek istiyorum.
Ülkemizde bazı kozmetik ürünlerini bulamayabiliyoruz. Geçen yaz Amerika' da olduğum sürede keşfettiğim Milani markası da bunlardan biri. İnternette küçük bir araştırmadan sonra beautyjoint.com sitesini buldum ve yorumlardan okuduğum kadarı ile güvenilir ve sorunsuz bir biçimde Türkiye' ye gönderim yaptıklarını üstelik KARGO ücretinin de gayet cüzi bir miktarda olduğuna kanaat getirdim. Eee hal böyle olunca çooook severek kullandığım milani rujlarını almak için hemen kolları sıvadım, renkleri seçtim, sepete attım ve ödememi gerçekleştirdim.

Sipariş detaylarımı anlatayım daha sonra ise ürün yorumlarımı yapacağım :)
Siparişimi verdiğim tarih : 5 Temmuz 2016
Kargolanma tarihi : 7 Temmuz 2016
Elime ulaştığı gün : 15 Temmuz 2016

BEAUTYJOINT PAKETİ
 Yani çok kısa sürede onlarla buluştum. Site hakkında görüşlerim ise çok olumlu. Sipariş tutarım 30 dolar tutmasına rağmen paketin üstünde 12 dolar ve hediye olarak gönderildiği yazıyordu. Bu da size gümrük sıkıntısı yaşatmamak için çok güzel bir yöntem. Site sizi gerçekten düşünüyor ve Türkiye' de olan gümrük sıkıntısını göz önüne alıyor.
Ürünüm USPS ile kargolandı ve bana uluslararası gönderi kodu olmayacağını söylemelerine rağmen ürünümü Ptt sitesinden takip edebildim :) yani gönderi kodu olmayacak sanmayın bu konuda endişelenmeyin :) Ve ürünler çok korumalı bir biçimdeydi.
MILANI 68 MATTE ICONIC
Gelelim ürün yorumlarıma;
İlk olarak Milani markasını zaten çok sevdiğim için böyle bir alışverişe ihtiyaç duydum. Ürünleri hem kaliteli hem de birçok high end ürüne taş çıkartacak cinsten. Fiyat/performans 100 üzerinden 100. Ayrıca ürünleri incelediğim video kanalımda mevcut oradan da dilerseniz izleyebilirsiniz. Linkini aşağıya bırakacağım.

Birde rujların yanında son zamanlarda çok popüler olan L.A. Girl Pro concealer porcelain rengini satın aldım. Onu da gayet beğenerek kullanıyorum.
L.A. GIRL PRO CONCEALER PORCELAIN


Benin görüşlerim bu şekilde, herhangi bir sorunuz varsa dilerseniz buradan dilerseniz kanalımda bulunan beautyjoint alışveriş videomun altına yorum bırakabilirsiniz.

Kendinize çok iyi bakın!
SEVGİLER ♥

KANALIMA GÖZ ATMAK İSTERSENİZ;
https://www.youtube.com/channel/UCDOfT57kEbX4G4oI9fasctw
https://www.youtube.com/watch?v=hvXLKH3I8rM

MILANI - BEAUTYJOINT - L.A. GIRL PRO KAPATICI